x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbail - Portfolio - HEEL - ZoomWorks - PNG

HEEL // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

HEEL kwam naar ons toe met de vraag een animatie te produceren die het concept van HEEL, de werkwijze en de meerwaarde ervan uitlegt. Inhoudelijk moest er best een kluif aan informatie verteld worden. Daarom hebben we ervoor gekozen een 3D animatie te ontwikkelen, met erg sfeervolle en gedetailleerde grafische elementen. Zo krijgt de animatie een sterke aantrekkingskracht en nodigt het de kijker uit om langer te blijven kijken.
Erik Schoonbeek
3D animator & Sound engineer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

HEEL, een HWBP-initiatief, werkt aan het versterken en uniformeren van de SE-werkwijze binnen de waterschappen. HEEL staat voor Herleidbaar, Eenduidig en Expliciet samenwerken over de hele Levenscyclus. Ze delen de kennis die zedaarbij ontwikkelen continu, en ze zorgen voor eenheid, versnelling en gezamenlijke kwaliteit.

Voor het traject HEEL hebben we een film gemaakt. Dit verliep prettig. Zorgvuldige samenwerking, alle stappen to-the-point en samen uitgevoerd en de inzet om ook de allerlaatste pixels op de i te zetten. – Miranda van Ark

Bekijk ook...

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

1:18

Aerox // ZoomWorks

Op grafisch aantrekkelijke wijze met een 3D animatie jouw product en bijbehorende USP's presenteren.

0:49

UTC // ZoomWorks

3D animatie inzetten om jouw klanten te informeren en jouw meerwaarde uit te leggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...