x
Thumbnail - HJ de Tuinman - Portfolio - ZoomWorks - PNG

HJ // ZoomWorks

Geleverde dienst: Video live streamen

ZoomWorks doet al een aantal jaren de videomarketing campagnes voor Hendrik Jan de Tuinman. Om de verbinding op te zoeken met hun doelgroep hebben we samen een video live stream georganiseerd op Facebook. Kijkers kunnen  vragen stellen over al hun tuinier zaken en Hendrik Jan gaat hier verder op in. Een leuke manier van interactie met jouw doelgroep, en al helemaal interessant in tijden van corona.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Hendrik Jan de Tuinman staat sinds 1965 klaar voor heel tuinierend Nederland. En dan met name de praktische en vaak wat onervaren tuinier, die behoefte heeft aan concrete tips bij het tuinieren. Want naast maken van goed én betaalbaar tuingereedschap geeft Hendrik Jan de Tuinman ook tips en adviezen, waardoor iedereen kan leren tuinieren.

Fijne samenwerking, altijd leuk, doeltreffend

Het is altijd leuk en gezellig als ZoomWorks weer komt filmen. Ze denken mee en proberen altijd de humor in de shots te vinden. De teksten en beelden zijn helder en zorgen ervoor dat wij op een leuke en eenvoudige manier alle tuinierders in Nederland kunnen helpen!

Bekijk ook...

1:19

KWS // ZoomWorks

Offline evenement afgelast? Verplaats naar online en zoekdigitaal de interactie op.

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

7:17

INSTRKTIV // ZoomWorks

Wil jij jouw doelgroep voorzien van heldere instructies over bepaalde software, tools, processen, etc? Laat een heldere instructievideo maken!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...