x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail Mollen bestrijden - ZoomWorks - JPEG

HJ de Tuinman // ZoomWorks

Geleverde dienst: Youtube Marketing Campagne

Wij doen al een aantal jaar de videomarketing campagnes voor Hendrik Jan de Tuinman. Om zo hun digitale marketing een boost te geven. Altijd erg leuk én een gave uitdaging om de content op een duidelijke, informatieve én grappige manier in beeld te brengen. Het resulteert altijd in leuke video’s die door een grote doelgroep bekeken worden. Zo weten al ruim 32.000 mensen hoe je het beste mollen kunt bestrijden!
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Hendrik Jan de Tuinman staat sinds 1965 klaar voor heel tuinierend Nederland. En dan met name de praktische en vaak wat onervaren tuinier, die behoefte heeft aan concrete tips bij het tuinieren. Want naast maken van goed én betaalbaar tuingereedschap geeft Hendrik Jan de Tuinman ook tips en adviezen, waardoor iedereen kan leren tuinieren.

Fijne samenwerking, altijd leuk, doeltreffend

Het is altijd leuk en gezellig als ZoomWorks weer komt filmen. Ze denken mee en proberen altijd de humor in de shots te vinden. De teksten en beelden zijn helder en zorgen ervoor dat wij op een leuke en eenvoudige manier alle tuinierders in Nederland kunnen helpen!

Bekijk ook...

06:17

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

6:04

Jansen Recycling // ZoomWorks

Wijs jouw medewerkers en bezoekers op de veiligheidsregels met een heldere veiligheidsvideo.

1:06

Reinaerdt // ZoomWorks

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...