x
Thumbnail - Portfolio - Hoogsensitief - ZoomWorks - PNG

Hoogsensitief InZicht // ZoomWorks

Geleverde dienst: Getekende animatie

Hoogsensitief InZicht had de wens om twee animaties te laten ontwikkelen. Dit met het oog op hun online training, bestaande uit verschillende modules, gericht op hoogsensitieve kinderen, volwassenen en verzorgers en professionals. Dit heeft geleid tot twee heldere, laagdrempelige en speelse animaties waar de doelgroep erg enthousiast over is!
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Hoogsensitief InZicht is een organisatie die zich inzet om hoogsensitiviteit onder de aandacht te brengen. Ze bieden o.a. online trainingen aan waarin mensen bekend worden met het begrip hoogsensitiviteit, wat het inhoudt en hoe je hier mee om kunt gaan als naaste.

Professioneel en afgestemd
Wat wij als prettig hebben ervaren is de zorgvuldige afstemming. Bij elke stap werden we meegenomen in het proces en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen. De aanpak is gedegen, professioneel en laagdrempelig. Wij zijn tevreden!

Bekijk ook...

00:57

Aevitae // ZoomWorks

Leg jouw visie op speelse wijze uit met behulp van een creatieve tekenanimatie.

0:35

Drost Coatings // ZoomWorks

Laat op heldere en speelse wijze zien wat er speelt binnen jouw bedrijf.

6:55

Scania // ZoomWorks

Jouw kernwaarden en veiligheidsbeleid uitleggen met een veiligheids(teken)animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...