Thumbnail - Portfolio - HYDAC - Assembly Hall - ZoomWorks - PNG

HYDAC // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

HYDAC heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. En dat is o.a. te merken aan een nieuwe productiehal die ze hebben gerealiseerd. Wat voor veel meer ruimte zorgt, en ze dus grotere projecten aan kunnen nemen. Erg mooi, dus besloten we een promotievideo voor ze te maken. Het lange droneshot en de cijfers nemen de kijker mee in vogelvlucht door de hal.
Yoni Wentzel
3D animator & Motion designer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

HYDAC is een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen voor zowel mobiele als stationaire applicaties. Je kunt deze tegenkomen in alle industrieën. In offshore en maritieme toepassingen en in de mobiele hydrauliek.

Het ZoomWorks team heeft onze productiehal goed in beeld gebracht. Het was leuk om te zien hoe de drone door onze hal vloog en hoe behendig ze zijn met het besturen. Ook deze keer zijn we weer erg tevreden.

Bekijk ook...

1:25

HYDAC // ZoomWorks

Met een promotiefilm de kracht en USP's van jouw product presenteren.

3:49

Smart Packaging // ZoomWorks

Een dynamische wervingsvideo inzetten om een jongere doelgroep aan te spreken.

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...