x
Thumbnail Hydac Corporate - ZoomWorks - JPG

HYDAC // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

HYDAC kwam naar ons toe met de vraag om een videoproductie te maken die de meerwaarde en toegevoegde waarde van hun oplossingen duidelijk maakt. Om zo hun doelgroep te enthousiasmeren en contact op te laten nemen. Wij dachten al snel aan een indrukwekkende bedrijfsfilm. Hiermee kun je namelijk goed inspelen op het gevoel van de kijker dankzij krachtige teksten, sfeervolle beelden, versterkende muziek en een vlotte edit. En zo gezegd, zo gedaan!
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

HYDAC is een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen voor zowel mobiele als stationaire applicaties. Je kunt deze tegenkomen in alle industrieën. In offshore en maritieme toepassingen en in de mobiele hydrauliek.

Het eindresultaat mag er zijn, top team!

Het is een geweldige video geworden! We zijn er erg blij mee. De video laat precies de juiste dingen zien en zet de juiste sfeer neer.

Bekijk ook...

1:33

Sika // ZoomWorks

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

1:05

HJ de Tuinman // ZoomWorks

Hendrik Jan weet er alles van. Met behulp van videomarketing je kennis delen!

2:22

Arval // ZoomWorks

Een gepersonaliseerde video als welkomstpakket. Dat was een mooie uitdaging!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...