Thumbnail - Portfolio - HYDAC - HPU - ZoomWorks - PNG

HYDAC // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

HYDAC kwam naar ons toe met de wens een video te laten maken die hun hydraulic power units promoot. Wij zijn aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een pakkende promotievideo, waarbij de nadruk op de techniek en kracht van de HPU's (en HYDAC) wordt gelegd.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

HYDAC is een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen voor zowel mobiele als stationaire applicaties. Je kunt deze tegenkomen in alle industrieën. In offshore en maritieme toepassingen en in de mobiele hydrauliek.

Een krachtig resultaat!

We zijn heel blij met de video. Onze HPU’s worden op indrukwekkende wijze gepresenteerd. Het is dan ook niet voor niets dat wij steeds bij ZoomWorks terug komen.

Bekijk ook...

1:33

Sika // ZoomWorks

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

1:36

Leadax // ZoomWorks

3D inzetten om de werking van jouw product zichtbaar te maken en helder uit te leggen.

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...