x
Thumbnail - IB Amsterdam - ZoomWorks - PNG - V2

Gemeente Amsterdam // ZoomWorks

Geleverde dienst: Campagne IB

Ingenieursbureau Amsterdam heeft een nieuw platform ontwikkeld: de KennisBasis. Door middel van een gepersonaliseerde video hebben we werknemers geënthousiasmeerd en aangespoord een account aan te maken. Eenmaal ingelogd kon de doelgroep via een interactieve video spelenderwijs kennis maken met de KennisBasis. Én mooie prijzen winnen!
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

Ingenieursbureau Amsterdam is de partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Hun expertise ligt bij zaken zoals water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu en infrastructuur.

De samenwerking is erg goed bevallen. Het team van ZoomWorks is creatief, kunnen snel schakelen en denken mee over mogelijkheden en oplossingen. Een leuke groep mensen! Wij zijn erg blij met het resultaat en krijgen ook veel leuke reacties.

Bekijk ook...

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

0:52

ZW // Gepersonaliseerde kerstanimatie

Een kerstanimatie speciaal voor jou.

2:22

Arval // ZoomWorks

Een gepersonaliseerde video als welkomstpakket. Dat was een mooie uitdaging!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...