x
Thumbnail - iLOQ - ZoomWorks - PNG

iLOQ // ZoomWorks

Geleverde dienst: Uitleganimatie laten maken

iLOQ is toonaangevend in de ontwikkeling van digitale en mobiele sluitsystemen. Voor een nieuwe case met parkeerautomaten waarin de oplossingen van iLOQ worden geplaatst, is het uitleggen van de bediening ervan van groot belang. Daarom ontstond de behoefte een 3D animatie te laten ontwikkelen die de stappen helder en consistent uitleggen.
Marlijn Hochstenbach

iLOQ maakt het leven gemakkelijker door slimme en veilige toegang te bieden tot gebouwen en ruimte die we dagelijks gebruiken. Hun zelfvoorzienende digitale vergrendelings- en NFC-oplossingen voor mobiel toegangsbeheer hebben een revolutie teweeggebracht door elektronische vergrendeling aan te bieden zonder batterijen of kabels.

Bekijk ook...

Quooker // ZoomWorks

Maak het je doelgroep gemakkelijk en zorg daarnaast altijd voor de juiste videocontent met interactieve video.

02:11

BE-Combi // ZoomWorks

Laat de werking van jouw product op heldere wijze zien met 3D animatie, waarbij je ieder aspect in details kunt laten zien.

02:25

Coulisse // ZoomWorks

Instructies glashelder uitleggen dankzij 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...