x
Thumbnail - Portfolio - INSTRKTIV - ZoomWorks - PNG

INSTRKTIV // ZoomWorks

Geleverde dienst: Instructievideo

INSTRKTIV helpt bedrijven bij het ontwikkelen van handleidingen en wilde zijn kennis gaan delen met anderen. Hoe? Aan de hand van een modulaire cursus. ZoomWorks werd benaderd om deze online cursus te voorzien van beeld en content. Het resultaat: een e-learning video opgedeeld in verschillende modules.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

INSKTRIV helpt bedrijven met het ontwikkelen van heldere handleidingen die voor iedereen bereikbaar zijn en voldoen aan de wettelijke eisen. Gebruiksgemak en productveiligheid staan hierbij centraal. Ze bieden advies, maken handleidingen, leveren schrijvers én leveren tools en trainingen.

Mooi werk geleverd door ZoomWorks!

De samenwerking met ZoomWorks verliep goed. Ze luisteren goed naar je en communiceren op een fijne manier. Het eindresultaat ziet er goed uit, ik ben tevreden!

Bekijk ook...

4:25

Oxycom // ZoomWorks

Instrueer door vanuit een krachtige videohandleiding alle instructies helder te communiceren.

3:33

Polyplastic // ZoomWorks

Laat zien hoe je jouw product op de juiste manier installeert met een heldere installatievideo.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen? Laat een uitleganimatie maken.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...