x
x

Stuur mij een demo en meer info

Benieuwd naar een eerste prijsindicatie van jouw animatie?

Vaak krijgen wij de vraag: Wat kost een animatie? Daar hebben wij een antwoord op bedacht. Een antwoord die direct ons werk laat zien. Wil jij weten wat jouw animatie ongeveer gaat kosten? En wil je meer weten over interactiviteit in video of animatie? Onze interactieve prijscalculator staat voor je klaar.

Bij ZoomWorks hebben wij een team met uiteenlopende experts. Wij helpen jou met het maken van verschillende animaties, zoals knipselanimaties, whiteboardanimaties, tekenanimaties, stopmotionanimaties of cartoonanimaties. Elke animatie vinden wij weer een uitdaging en we zorgen dan ook graag voor een prachtig resultaat.

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.