x
Thumbnail - Inuteq - ZoomWorks - JPG

Inuteq // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

Inuteq kwam naar ons toe met de wens om de werking van de gebruikte technologieën in de verschillende productgroepen uit te leggen in een video of animatie, zodat de doelgroep deze goed begrijpt. Wij hebben een combinatie van live video en 3D animatie voorgesteld, waarbij we drie video's ontwikkelen die op productniveau de problemen, technologieën en resultaten uitleggen. De live beelden hebben we we in onze studio opgenomen en onze animatoren hebben hard aan de verschillende animaties gewerkt.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Inuteq is werelds meest toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling en productie van innovatieve persoonlijke koelingstechnologieën en -producten. Het creëren van de best mogelijke oplossingen om mensen comfortabel koel te houden en om hitte stress symptomen te voorkomen is hun missie.

Creatief, meedenkend, flexibel en snel!
We zijn zeer blij dat we onze nieuw technologie-video’s hebben laten maken door ZoomWorks. Het resultaat is echt fantastisch en we zijn het ZoomWorks team ook erg dankbaar hiervoor. Het projectteam was erg creatief, dacht goed mee over de verschillende opties en was tevens ook erg flexibel om onze strakke deadline te halen. En wij hebben het hen als kritische klant zeker niet altijd gemakkelijk gemaakt….maar ZoomWorks doet geen concessies en gaat (net als wij trouwens) voor het allerbeste resultaat. Nogmaals dank en op naar de volgende opdracht!

Bekijk ook...

1:06

Reinaerdt // ZoomWorks

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

2:36

Amcor // ZoomWorks

Vervaag de realiteit door 3D en echte beelden te combineren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...