x
Thumbnail - Inwonerspartij Lelystad - ZoomWorks - JPG

Lelystad // ZoomWorks

Geleverde dienst: Cut-out animatie

InwonersPartij Lelystad kwam naar ZoomWorks met de wens om een video of animatie te laten maken die zij kunnen inzetten bij hun verkiezingscampagne. Het doel? Stemmen winnen. In de video moesten de belangrijkste standpunten van de partij naar voren komen. Uiteindelijk hebben wij er voor gekozen om het verhaal van Inwonerspartij Lelystad via een cut-out animatie te vertellen. Dit is een opvallende en onderscheidende manier om de boodschap te vertellen en trekt hierdoor sneller de aandacht van mensen.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

InwonersPartij Lelystad bestaat uit een enthousiaste groep mensen die hart voor hun stad hebben. Leden met van origine diverse politieke kleur die zich helemaal thuis voelen. De partij heeft open oog en oor voor geluiden uit de samenleving. Hun belang is het inwonersbelang en ze hechten waarde aan openbaarheid van bestuur.

Gewoon goed, feitelijk top!

Op zondag eerste contact gelegd en ondanks korte reactietijd een uitstekend product afgeleverd dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.

Bekijk ook...

00:57

Aevitae // ZoomWorks

Leg jouw visie op speelse wijze uit met behulp van een creatieve tekenanimatie.

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

1:16

Testa // ZoomWorks

Via shoppable video rechtstreeks jouw product aan de kijker verkopen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...