x
Thumbnail - Portfolio - Isendoorn College - ZoomWorks - PNG

Isendoorn College // ZoomWorks

Geleverde dienst: Explanimation

Het Isendoorn College merkt dat leerlingen veel afleiding hebben van hun mobiele telefoon en gaat daarom het 'Thuis of in de kluis' beleid hanteren. Om dit beleid onder de aandacht te brengen wilden ze een explanimation laten ontwikkelen, met daarbij een combinatie van presentatie en animatie.
Marlijn Hochstenbach

Het Isendoorn College is een scholengemeenschap voor regulier en tweetalig mavo, havo en vwo. Hun kernbegrippen? Een open sfeer, collegialiteit, veranderingsbereidheid en een leerlinggerichte houding. Ze zijn constant bezig om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst en zijn altijd op zoek naar vernieuwing.

Betrouwbare partij, heldere communicatie en creatieve producten

Wij vonden de samenwerking met ZoomWorks erg fijn. Er werd altijd helder gecommuniceerd welke stappen er ondernomen werden en wat hier voor nodig was.

Bekijk ook...

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...