x
Thumbnail Isendoorn College - ZoomWorks - JPG

Isendoorn College // ZoomWorks

Geleverde dienst: Getekende animatie

Het Isendoorn College is aan het vernieuwen. En dat moet ook, om hun leerlingen zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de toekomst. Om goed uit te leggen wat er gaat veranderen en wat leerlingen (en ouders) kunnen verwachten, hebben zij de wens uitgesproken om een animatie te laten maken. In opdracht van Huis Communicatie hebben wij een tekenanimatie gemaakt. Bij deze animatievorm kun je echt helemaal tot de kern gaan om jouw verhaal zo duidelijk mogelijk uit te leggen.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Het Isendoorn College is een scholengemeenschap voor regulier en tweetalig mavo, havo en vwo. Hun kernbegrippen? Een open sfeer, collegialiteit, veranderingsbereidheid en een leerlinggerichte houding. Ze zijn constant bezig om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst en zijn altijd op zoek naar vernieuwing.

Betrouwbare partij, heldere communicatie en creatieve producten.

Wij vonden de samenwerking met ZoomWorks erg fijn. Er werd altijd helder gecommuniceerd welke stappen er ondernomen werden en wat hier voor nodig was. De illustrator heeft onze boodschap op creatieve wijze verbeeld in speelse en duidelijke scenes.

Bekijk ook...

00:57

Aevitae // ZoomWorks

Leg jouw visie op speelse wijze uit met behulp van een creatieve tekenanimatie.

02:08

Hoogsensitief InZicht // ZoomWorks

Breng op speelse en toegankelijke wijze jouw onderwerp onder de aandacht om bijvoorbeeld awareness te vergroten.

3:45

Politieacademie // ZoomWorks

Het hybride leren uitgelegd in een speelse tekenanimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...