x
Thumbnail = Isolatienoord - ZoomWorks - PNG

Isolatienoord // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D video handleiding

Isolatienoord kwam naar ons toe met de wens het werkproces voor isoleren met PIR, OSB en PIR + OSB te verduidelijken met een video. Wij zaten meteen aan een video handleiding te denken, in de vorm van een 3D animatie. Zo heb je namelijk totale vrijheid bij het uitlichten van het proces, kun je het proces van iedere hoek laten zien en de kijker alleen de belangrijkste elementen voor het proces laten zien.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Isolatienoord is hét adres om jouw huis van top tot teen te isoleren tegen een zeer betaalbare prijs. Van steenwol tot PIR, van bevestigingsmaterialen tot afwerkingsmateriaal… Isolatienoord heeft het allemaal.

Prettig bedrijf om mee samen te werken!
Wij als Isolatienoord hebben de samenwerking met Zoomworks als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, korte lijntjes en ze leveren kwalitatief goede 3d-animaties. Wij kunnen ZoomWorks aanbevelen!

Bekijk ook...

06:17

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

0:46

Kvadrat Shade // ZoomWorks

Laat de werking van jouw product van alle mogelijke kanten zien via 3D animatie.

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...