x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - IT Local - ZoomWorks - PNG

IT Local // ZoomWorks

Geleverde dienst: Uitleganimatie

IT Local wilde een aantal korte animaties laten maken om zo mensen te begeleiden bij het overstappen van een oud naar een nieuw IT-systeem. Aanpasbaar naar iedere gewenste huisstijl, zodat het bij iedere klant van hen past. Door de animaties modulair op te bouwen zijn deze gemakkelijk aan te passen en uit te breiden in de toekomst.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

IT Local ontwerpt, levert en beheert perfecte IT-omgevingen voor organisaties. Betrouwbaar én schaalbaar. Zonder problemen slaan ze een brug tussen zowel beproefde technieken als de nieuwste cloud based concepten.

ZoomWorks begreep wat wij nodig hadden
Bij IT Local maken we onze gebruikers graag happy met hun nieuwe online werkplek. Een heldere uitleg van die werkplek is daarbij heel belangrijk. ZoomWorks heeft voor ons een zevental gave video’s gemaakt die heel goed daarbij helpen. De ZoomWorks-crew begreep direct wat wij nodig hadden en adviseerde 2D-animatie zodat we de video’s gemakkelijk klantspecifiek kunnen maken. Heel prettig verder in de samenwerking: goed meedenken, snel schakelen en zorgvuldig uitvoeren van correcties.

Bekijk ook...

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen met een uitleganimatie.

0:55

Gemeente Utrecht // ZoomWorks

Door animatie het proces versimpeld en helder uitleggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...