x
Thumbnail - Portfolio - ITBB - ZoomWorks - PNG

ITBB // ZoomWorks

Geleverde dienst: Wervingsvideo

ITBB kwam naar ons toe met de wens een aantal korte wervingsvideo's te maken om nieuw, jong talent aan te spreken. Kort, krachtig en visueel aantrekkelijk. Uiteindelijk hebben we een aantal wervingsvideo's geproduceerd met ieder weer een andere doelgroep en/of functie die wordt aangesproken. Zo zijn ze inzetbaar voor iedere tak binnen het bedrijf.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Ze kijken verder dan alleen techniek en focussen op optimalisering van werkprocessen en het ontwikkelen van synergievoordelen.

Tevreden met het eindproduct!

Het was soms een zoektocht naar de juiste vorm, maar ZoomWorks dacht altijd met ons mee. En dat heeft geleid tot een mooie video van ons bedrijf en een aantal korte video’s die we via social media kunnen delen. Bedankt voor de samenwerking!

Bekijk ook...

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

2:05

Traffic Today // ZoomWorks

Een wervingsvideo om nieuwe mensen aan te trekken.

3:49

Smart Packaging // ZoomWorks

Een dynamische wervingsvideo inzetten om een jongere doelgroep aan te spreken.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...