x
Thumbnail - ITBB - Portfolio - ZoomWorks - JPG

ITBB // ZoomWorks

Geleverde dienst: Branding video

ITBB kwam naar ons toe met de wens een branding video te maken om zichzelf meer te profileren. Met een pakkende video potentiële klanten werven, nieuw talent te rekruteren en bestaand talent te behouden. Uiteindelijk hebben we zowel een branding video gemaakt als een aantal korte wervingsvideo's waarin we medewerkers aan het woord laten.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

ITBB is een allround technische dienstverlener met een breed spectrum aan diensten, innovatieve concepten en integrale oplossingen voor de sectoren utiliteit, industrie, overheid, zorg, onderwijs en woningbouw. Ze kijken verder dan alleen techniek en focussen op optimalisering van werkprocessen en het ontwikkelen van synergievoordelen.

Tevreden met het eindproduct!

Het was soms een zoektocht naar de juiste vorm, maar ZoomWorks dacht altijd met ons mee. En dat heeft geleid tot een mooie video van ons bedrijf en een aantal korte video’s die we via social media kunnen delen. Bedankt voor de samenwerking!

Bekijk ook...

2:08

Hartwig Medical Found. // ZoomWorks

Geef jouw kijker een inkijkje in jouw visie op de toekomst met een combinatie van video en motion graphics.

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

1:25

HYDAC // ZoomWorks

Met een promotiefilm de kracht en USP's van jouw product presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...