x
Thumbnail - Jansen Recycling Group - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Jansen Recycling // ZoomWorks

Geleverde dienst: Veiligheidsvideo

Jansen Recycling Group wilde graag video inzetten om de veiligheid van hun werknemers en bezoekers te waarborgen. Op hun terrein vinden namelijk veel transportbewegingen plaats en worden er zware materialen verplaatst. Het resultaat is één veiligheidsvideo gericht op de werknemers en één gericht op de bezoekers.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Jansen Recycling Group is marktleider in het recyclen van diverse soorten ferro- en non-ferrometalen. Ook hebben ze expertise op het gebied van demontage en ontmanteling in de offshore- en onshore-industrie.

Een leuke club met een mooi resultaat!

De samenwerking met ZoomWorks verliep erg fijn. De opnamedagen verliepen goed en het was leuk om te zien hoe zo’n video tot stand komt! Deze video maakt ons bedrijf weer een stukje veiliger.

Bekijk ook...

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

2:29

BMN // ZoomWorks

Waardevolle data door interactiviteit én een veiligere werkomgeving.

2:31

EuroMouldings // ZoomWorks

Boost de veiligheid van je werknemers met een 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...