x
Thumbnail - JFC - Portfolio - ZoomWorks - PNG

JFC // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve animatie

Het Johannes Fontanus College had de wens om een animatie te laten maken over hun toolbox. Een hulpmiddel waar leerlingen heen kunnen gaan om hulp te krijgen bij verschillende onderwerpen, van woorden leren tot verslagen maken en nog veel meer. Best wat informatie, waardoor we het in een interactief jasje hebben gegoten en er een overzichtelijke, leuke interactieve animatie is ontstaan.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Het Johannes Fontanus College is een christelijke middelbare school in Barneveld, die onderwijs biedt voor alle leerniveaus. Ze maken zich er sterk voor dat alle leerlingen én medewerkers zich ontwikkelen vanuit hun persoonlijke kracht.

Hele prettige manier van samenwerken. Goed afstemmen en een mooi product leveren.

Bekijk ook...

Quooker // ZoomWorks

Maak het je doelgroep gemakkelijk en zorg daarnaast altijd voor de juiste videocontent met interactieve video.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen met een uitleganimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...