x
Thumbnail - KOVnet - Portfolio - ZoomWorks - PNG

KOVnet // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

KOVnet wilde graag een animatie inzetten ter promotie van een nieuwe functie van hun app. In deze animatie moest uitgelicht worden dat er een nieuwe functie is, wat die functie inhoudt en welke voordelen het heeft. We hebben gezocht naar de juiste combinatie van een simplistische iconische stijl in combinatie met het persoonlijke van een cartoonanimatie. Het resultaat? Een eigen stijl, passend bij KOVnet.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

KOVnet maakt planning- en facturatie software via internet beschikbaar voor organisaties in de kinderopvang branche. Deze online software optimaliseren ze continue en zijn direct zichtbaar in het programma, geen updates nodig.

Snelle service, behulpzaam en mooi resultaat.

Samen met ZoomWorks hebben we een mooi animatiefilmpje gemaakt over de nieuwe Vervoersplanning in onze app. Erg tevreden over de samenwerking, het snelle handelen na onze feedback en het meedenken hierin werd enorm gewaardeerd. Dankjewel!

Bekijk ook...

1:04

Leadax // ZoomWorks

2D animatie inzetten als krachtige presentatie tool voor een belangrijke beurs

1:52

BIJ12 // ZoomWorks

Een 2D animatie is de perfecte manier om complexe materie op een simpele en heldere manier uit te leggen.

2:33

Hankkija Oy // ZoomWorks

Promoot jouw product en leg de werking uit met een heldere 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...