x
Thumbnail - Portfolio - KWS - Seed2Feed - ZoomWorks - PNG

KWS // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

KWS is al geruime tijd een vaste klant van ons voor verschillende videoproducties. De wens deze keer? Het unieke KWS SEED2FEED programma promoten met behulp van video. Volledig in KWS huisstijl en ondersteund met heldere animaties die de verschillende onderdelen uit het programma uitlichten.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

KWS Benelux is één van de leidende kweekbedrijven in de Benelux in maïszaden. Door middel van veredeling ontwikkelen ze continu nieuwe zaden die voorzien in de wens van de teler en -gebruiker om in economisch opzicht de beschikking te hebben over de beste rassen.

Ook dit project was weer leuk om mee te maken en opnieuw een mooi eindresultaat! We kijken uit naar het volgende project dat we samen met ZoomWorks mogen uitvoeren.

Bekijk ook...

1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

1:25

HYDAC // ZoomWorks

Met een promotiefilm de kracht en USP's van jouw product presenteren.

AZ Hollink // ZoomWorks

Laat de meerwaarde van jouw product zien met een gave promotievideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...