x
Thumbnail - Portfolio - KWS - ZoomWorks - JPG - V2

KWS // ZoomWorks

Geleverde dienst: Video live stream

Ieder jaar organiseert KWS de velddagen. Hierbij brengt hun doelgroep een bezoek aan hun demovelden, krijgen uitleg over de verschillende producten, kunnen vragen stellen en de producten fysiek bekijken. COVID-19 gooide roet in het eten, dus ontstond de wens om de velddagen digitaal te laten plaatsvinden. Door een livestream te hosten via een professioneel platform ontstond er een online event waarbij de doelgroep echt de interactie kon aangaan met de sprekers en met elkaar.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

KWS Benelux is één van de leidende kweekbedrijven in de Benelux in maïszaden. Door middel van veredeling ontwikkelen ze continu nieuwe zaden die voorzien in de wens van de teler en -gebruiker om in economisch opzicht de beschikking te hebben over de beste rassen.

Het was leuk om mee te maken hoe zo’n online event wordt gemaakt. ZoomWorks heeft veel tijd gestoken in de voorbereiding, ze konden snel schakelen en ze waren flexibel met opnamedagen. Kan jouw evenement niet doorgaan? Dan is zo’n online event een mooi alternatief!

Bekijk ook...

1:23

HJ // ZoomWorks

In contact komen met jouw doelgroep? Organiseer een live event op social media, beantwoord vragen en ga de interactie aan.

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

2:22

Arval // ZoomWorks

Een gepersonaliseerde video als welkomstpakket. Dat was een mooie uitdaging!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...