x
Thumbnail - Portfolio - KWS - ZoomWorks - PNG

KWS // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

KWS heeft het concept SEED2FEED in de wereld gebracht en wilde dit concept meer onder de aandacht brengen met video. Belangrijk aspect hierbij is dat boeren zichzelf herkennen in de situaties die worden laten zien, en realiseren hoe het SEED2FEED-programma ook hén kan helpen. Uiteindelijk hebben we twee awarenessvideo's gemaakt waarbij we in de ene video een dag in het leven van een boer uit de oudere generatie laten zien, en in de andere video een boer uit de jongere generatie.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

KWS is sinds 1856 een betrouwbare partner van boeren, dankzij hun zaden met hoge opbrengsten en uitgebreide kennis. Met hun hoogwaardige zaden bieden ze een breed scala aan producten die in gematigde en tropische klimaatzones aan de meest uiteenlopende eisen voldoen, en een evenwichtige wisselteelt mogelijk maken.

Sinds een half jaar werk ik met Zoomworks samen voor de creatie van verschillende soorten video’s. Of het nu gaat om een promotionele spot, een instructievideo of een video voor social media, bij Zoomworks wordt het van A tot Z op een professionele wijze begeleid. Van kick-off tot realisatie staan de medewerkers van Zoomworks voor je klaar met als doel het beste eindresultaat te bereiken. En dit wordt niet alleen gewaardeerd door ons als bedrijf, maar ook door de kijkers van de video’s! Hier zijn de KWS Seed2FEED video’s een goed voorbeeld van. – Jan van Beek

Bekijk ook...

1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

1:33

Sika // ZoomWorks

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

05:54

Hartwig Medical Found. // ZoomWorks

Een kijkje achter de schermen geven en het proces helder uitleggen met een bedrijfsfilm.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...