x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - KWS- HPU - ZoomWorks - PNG

KWS // ZoomWorks

Geleverde dienst: Wervingsvideo

KWS is op zoek naar talent. En klopte bij ZoomWorks aan om dit talent aan te trekken met een wervingsvideo. Door een medewerker van KWS in beeld te laten zien én aan woord te laten geven we de kijker een voorproefje van hoe het is om te werken voor KWS. Om zo de kijker te enthousiasmeren, inspireren en aan te zetten tot solliciteren.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

KWS Benelux is één van de leidende kweekbedrijven in de Benelux in maïszaden. Door middel van veredeling ontwikkelen ze continu nieuwe zaden die voorzien in de wens van de teler en -gebruiker om in economisch opzicht de beschikking te hebben over de beste rassen.

Ik heb eigenlijk maar één ding te zeggen: GAAF!!! ZoomWorks heeft weer topwerk geleverd. Een fijne partij waarmee je snel kunt schakelen en de opnames zijn altijd weer een feestje.

Bekijk ook...

2:36

Amcor // ZoomWorks

Vervaag de realiteit door 3D en echte beelden te combineren.

1:46

Nizo Foods // ZoomWorks

Trek de aandacht met een combinatie van video en animatie!

1:06

Reinaerdt // ZoomWorks

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...