Leadax - Portfolio - 2D - ZoomWorks - PNG

Leadax // 2D animatie

Snel produceren, mét kwaliteit!

Leadax kwam naar ons toe met een spoedklus. Of wij binnen een week een animatie konden realiseren voor een grote beurs. Waarin wordt uitgelegd wat ze doen, dat ze PVB glas recyclen, en aandacht wordt besteed aan hun USP's. Die uitdaging zijn wij enthousiast aangegaan en met veel succes en positieve reacties!
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. En geen schadelijke effecten heeft op gezondheid en milieu. Een tweede generatie loodvervanger die niet alleen lichter is in gebruik, maar ook nog eens goedkoper in aanschaf.

Verwachtingen ruimschoots overtroffen

De professionals bij ZoomWorks zijn dol zijn op hun vak en dat uit zich in de video’s die ze maken. Ze weten de klantvraag perfect door te vertalen naar uitstekende video’s en animaties. We zijn erg blij dat we uiteindelijk voor ZoomWorks gekozen hebben en we zouden ieder bedrijf dat videomateriaal nodig heeft ook zeker aanraden om eens met hen in gesprek te gaan! – Rowdy Bijl

Bekijk ook...

1:56

SUEZ België // 2D animatie

Laat jouw product of tools zien met een animatie.

1:46

Waterschap Aa & Maas // 2D animatie

Werkwijzes uitleggen door middel van 2D animatie.

3:45

Politieacademie // Tekenanimatie

Het hybride leren uitgelegd in een speelse tekenanimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...