x
Leadax - Portfolio - 3D - ZoomWorks - PNG

Leadax // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

Leadax had de wens om realistische, technische 3D stijlframes en animaties van hun meest voorkomende toepassingen te laten maken. En niet alleen voor in Nederland, maar ook de UK. Daar geldt namelijk: hoe gedetailleerder de video van het product, hoe betrouwbaarder.
Yoni Wentzel
3D animator & Motion designer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

Leadax is de eerste loodvervanger ter wereld met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood. En geen schadelijke effecten heeft op gezondheid en milieu. Een tweede generatie loodvervanger die niet alleen lichter is in gebruik, maar ook nog eens goedkoper in aanschaf.

De professionals bij ZoomWorks zijn dol zijn op hun vak en dat uit zich in de video’s die ze maken. Ze weten de klantvraag perfect door te vertalen naar uitstekende video’s en animaties. We zijn erg blij dat we uiteindelijk voor ZoomWorks gekozen hebben en we zouden ieder bedrijf dat videomateriaal nodig heeft ook zeker aanraden om eens met hen in gesprek te gaan! – Rowdy Bijl

Bekijk ook...

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

1:29

Inuteq // ZoomWorks

Live beelden en 3D animatie combineren om de werking van jouw product uit te leggen.

02:25

Coulisse // ZoomWorks

Instructies glashelder uitleggen dankzij 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...