x
Thumbnail - Marel FSE - ZoomWorks - JPG

Marel // ZoomWorks

Geleverde dienst: Testimonial

Marel kwam naar ZoomWorks met de wens om één of meerdere video's te laten maken, gericht op Field Service Engineers (FSE). Het doel? Het werven van nieuwe field service engineers. Marel wilde graag de mooie, indrukwekkende en unieke kanten van het FSE-beroep uitlichten en de veelzijdigheid en kansen laten zien. Om deze inhoud en boodschap goed te vangen hebben we er uiteindelijk voor gekozen om drie video's te maken, met drie verschillende mensen, in drie verschillende FSE-richtingen.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Marel maakt machines en productielijnen voor het slachten en verwerken van pluimvee, vis en vlees. Met hun moderne apparatuur en systemen helpen ze voedselverwerkers van elke omvang, in alle markten, om zo productief mogelijk te werken. Hun visie? Een wereld waarin kwaliteitsvoedsel duurzaam en betaalbaar wordt geproduceerd.

Een mooi resultaat!

ZoomWorks heeft goed met ons meegedacht tijdens het uitwerken van de drie video’s. Door creatief om te gaan met beelden hebben ze de verschillende richtingen binnen het FSE-werkveld goed in beeld weten te brengen. De opnamedagen verliepen erg fijn, net als de rest van de samenwerking.

Bekijk ook...

0:38

ITBB // ZoomWorks

Zet een wervingsvideo in om nieuw, jong talent aan te trekken op een laagdrempelige manier.

1:32

Vecos // ZoomWorks

Overtuigen door jouw klanten aan het woord te laten met een testimonial video.

2:36

AB Mauri // ZoomWorks

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...