x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - Mastocytose - ZoomWorks - PNG

Mastocytose // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

De Mastocytose Vereniging had al een 3D animatie laten maken bij ZoomWorks die uitlegt wat zij als vereniging doen. Nu wilde zij nog een 3D animatie, maar dan gericht op mastocytose zelf. Een ziekte die bij velen anders tot uiting komt, maar vaak een enorme impact heeft op het dagelijks leven van de patiënt. ZoomWorks heeft dit vertaald naar een animatie die qua stijl naadloos aansluit op de vorige animatie.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

De Mastocytosevereniging komt op voor de belangen van mastocytosepatiënten. Samen met het UMC Groningen en het Erasmus MC in Rotterdam hebben ze een landelijk mastocytose zorgnetwerk opgezet. Ze willen patiënten en hun omgeving zo goed mogelijk informeren over de ziekte en hoe hiermee om te gaan.

Bedankt voor de fijne samenwerking!

Ook dit keer verliep de samenwerking weer fijn. Het leuke team denkt goed met je mee en weet er elke keer weer wat moois van te maken. Bedankt ZoomWorks!

Bekijk ook...

2:51

HEEL // ZoomWorks

Laat op creatieve en aantrekkelijke wijze jouw werkwijze en meer waarde zien met een 3D animatie.

1:18

Aerox // ZoomWorks

Op grafisch aantrekkelijke wijze met een 3D animatie jouw product en bijbehorende USP's presenteren.

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...