Meuwissen // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D video handleiding

Meuwissen Gerritsen benaderde ZoomWorks om een hele batch aan 3D video handleidingen te maken voor hun folies. Een leuke uitdaging voor onze 3D animators! Inmiddels weten ze alles over folies en dat heeft geleid tot mooie animaties, zoals deze over installatievideo over de Taftex IN-100.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Meuwissen Gerritsen is specialist in de ontwikkeling en productie van technische bouwfolies. Al decennialang leveren ze hun assortiment voor woningbouw, renovatie en utiliteitsbouw via bouwmaterialenhandels in de Benelux.

Betrouwbare partij met veel kennis

De mensen van ZoomWorks weten waar ze het over hebben en weten onze producten altijd weer goed te vertalen naar heldere animaties. Een fijne partij om mee samen te werken!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...