x
Thumbnail - Portfolio - M&G Group - ZoomWorks - JPG

M&G Group // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

Burgerhout, onderdeel van de M&G Group, heeft een nieuw concept dat ze willen gaan uitdraaien: The Green Connection. Maar wat is dat eigenlijk, wat houdt het in, en hoe gaan ze dat doen? Om dit uit te leggen zijn ze naar ZoomWorks gestapt. Wij hebben met de beschikbare visuele uitingen een unieke promotievideo gemaakt om het concept onder de aandacht te brengen, met herkenbare visuals.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Burgerhout richt zich al ruim 150 jaar op het ontwikkelen en optimaliseren van krachtige, innovatieve rookgasafvoer- en luchtdistributie oplossingen. Hierdoor hebben ze veel kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en installatiegemak.

Als de belangrijke partners op het gebied van animaties en videomarketing zijn wij erg tevreden over de samenwerking. ZoomWorks komt met creatieve ideeën en maakt optimaal gebruik van alle technieken om het perfecte beeld te creëren.

Wouter Bossink – Director Marketing en product management

Bekijk ook...

1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

0:49

UTC // ZoomWorks

3D animatie inzetten om jouw klanten te informeren en jouw meerwaarde uit te leggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...