x
M&G Group_Portfolio_Veiligheidsvideo

M&G Group // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve veiligheidsvideo

De M&G Group kwam naar ons toe met de vraag om een veiligheidsvideo te produceren. Voor zowel bezoekers als medewerkers. Op een manier dat ze kunnen checken of mensen de video hebben bekeken én of ze de instructies hebben begrepen. Wij wisten meteen het antwoord: een interactieve veiligheidsvideo met controlevragen op het eind. Zo gezegd, zo gedaan!
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

M&G Group is marktleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakt oplossingen voor klanten over de hele wereld.

Fijne samenwerking & mooi resultaat!

De mensen van ZoomWorks zorgen voor een fijne samenwerking. De opnamedagen waren best spannend, maar verliepen goed en er was een fijne sfeer. We zijn erg blij met het eindresultaat!

Bekijk ook...

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

6:04

Jansen Recycling // ZoomWorks

Wijs jouw medewerkers en bezoekers op de veiligheidsregels met een heldere veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...