x
x

Stuur mij een demo en meer info

3D Animatie natuur - gras - ZoomWorks

M&G Group // ZoomWorks

Combi van video & 3D animatie

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie: "sustainable and comfortable living environment for everyone". Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video. Het resultaat: een meenemend verhaal door middel van een combinatie van voice over, 3D animatie, video en motion graphics.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

M&G Group is marktleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakt oplossingen voor klanten over de hele wereld.

Als de belangrijke partners op het gebied van animaties en videomarketing zijn wij erg tevreden over de samenwerking. ZoomWorks komt met creatieve ideeën en maakt optimaal gebruik van alle technieken om het perfecte beeld te creëren.

Wouter Bossink – Director Marketing en product management

Bekijk ook...

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

2:51

HEEL // ZoomWorks

Laat op creatieve en aantrekkelijke wijze jouw werkwijze en meer waarde zien met een 3D animatie.

1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...