Thumbnail - M&G Group - Portfolio - ZoomWorks

M&G Group // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

De M&G Group kwam naar ons toe met de wens om binnen vier dagen een 3D animatie te maken die ze op de VSK beurs konden draaien. De VSK beurs is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. In deze 3D animatie moesten allemaal nieuwe producten van M&G naar voren komen.
Yoni Wentzel
3D animator & Motion designer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

M&G Group is marktleider op het gebied van ontwikkeling en fabricage van rookgasafvoer, luchttoevoer en luchtdistributie. De activiteiten van de groep zijn gebaseerd op R&D, innovatie en op maat gemaakt oplossingen voor klanten over de hele wereld.

Snel, flexibel en kwaliteit!

Dat ZoomWorks flexibel is hebben we ook bij dit project weer gemerkt. Wij kwamen met een last minute opdracht, waarna ze snel schakelden en er een 3D animatie ligt waar we erg blij mee zijn!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...