x
Thumbnail - Portfolio - NIOZ - ZoomWorks - PNG

NIOZ // ZoomWorks

Geleverde dienst: Veiligheidsanimatie

NIOZ had de wens een interactieve toolbox te laten ontwikkelen om nieuwe medewerkers en onderzoekers te begeleiden tijdens het onboarding proces. Als hulpmiddel om meer informatie te verstrekken over diverse onderwerpen, van het gebruik van DAS tot onderzoek ethiek, en nog veel meer. Doordat de toolbox interactief is krijgt de kijker uitsluitend relevante content te zien. Door de modulaire opbouw van de toolbox kan er eenvoudig extra content toegevoegd worden, indien nodig.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

NIOZ staat voor het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee. Dit onderzoeksinstituut maakt deel uit van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Ze voeren maritiem onderzoek uit in rivieren, zeeën en oceanen in heel de wereld.

Fijne samenwerking en mooi product dat is afgeleverd
Zoomworks reageerde snel en luisterde goed naar onze wensen. Ik vroeg om vooral ook creatief te zijn en graag advies te ontvangen. ZoomWorks heeft dat geweldig opgepakt met een mooi eindresultaat.

Bekijk ook...

01:13

Döhler // ZoomWorks

Maak veiligheidsinstructies begrijpelijk voor iedereen en zo laagdrempelig mogelijk met een 2D veiligheidsanimatie

2:31

EuroMouldings // ZoomWorks

Boost de veiligheid van je werknemers met een 2D animatie.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen? Laat een uitleganimatie maken.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...