x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Nizo - Portfolio

Nizo Foods // ZoomWorks

Geleverde dienst: Bedrijfsfilm

De afdeling Flavour & Texture van NIZO food research heeft de wens uitgesproken naar ZoomWorks om een animatie te maken. Ze kregen vaak te horen dat de verschillende technieken en combinaties van hun producten beter uitgelegd mogen worden, want er zijn zoveel mogelijkheden. Na een brainstormsessie is er een concept uitgewerkt dat uiteindelijk is vertaald naar een combinatie van video en animatie.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

NIZO food research is een onafhankelijk en toonaangevend bedrijf in eiwitten, bacteriën en verwerking. En één van de meest geavanceerde “contract research centra” in de wereld. Ze brengen de laatste voedseltechnologieën tot leven. Met een enorme passie om voedsel beter te maken en een broedmachine van innovatie te zijn.

Een creatief en leuk bedrijf!

Wij zijn erg blij dat we onze video door ZoomWorks hebben laten maken. Het is een creatief team met leuke mensen!
Ze communiceren op een persoonlijke manier en denken goed met je mee. De combinatie tussen animatie en video is erg leuk geworden.

Bekijk ook...

1:06

Reinaerdt // ZoomWorks

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

1:29

Inuteq // ZoomWorks

Live beelden en 3D animatie combineren om de werking van jouw product uit te leggen.

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...