x
Thumbnail - Portfolio - Noorderzijlvest - ZoomWorks - PNG

Noorderzijlvest // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve veiligheidsvideo

Waterschap Noorderzijlvest heeft 12 rioolwaterzuiveringsinstallaties in beheer. Om de veiligheid, informatievoorziening en registratie verder te optimaliseren ontstond de behoefte een veiligheidsvideo te laten maken. Interactief, zodat ze weten wie hem heeft ingevuld, controlevragen kunnen stellen om te checken of de kijker de inhoud goed heeft begrepen, én dit kunnen aantonen indien nodig.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Waterschap Noorderzijlvest zorgt dagelijks met ruim 300 mensen voor veilige dijken en kades, schoon water, gezuiverd afvalwater en voldoende water in elk seizoen. Hun werkgebied bestaat uit een groot deel van Groningen, Noord- en Midden-Drenthe en een stukje Friesland.

Bekijk ook...

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...