x
OI - Portfolio - ZoomWorks - PNG

OI // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve veiligheidsvideo

O-I kwam naar ons toe met de wens een veiligheidsinstructievideo te laten maken. Het waarborgen van de veiligheid op hun terrein is namelijk een erg belangrijk onderdeel. De doelgroep? Meerdere. Zowel bezoekers als werknemers (intern & extern) moesten aangesproken worden. Dankzij onze slimme oplossingen is het gelukt om de verschillende doelgroepen te bereiken en alleen maar content te laten zien dat voor díe specifieke doelgroep relevant is.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

O-I (Owens-Illinois) is ’s werelds grootste fabrikant van glasverpakkingen en de bevoorrechte partner van veel vooraanstaande drank- en voedingsmerken. Ze bieden veilige, duurzame, natuurlijke, opvallende en merkenbouwende oplossingen voor glasverpakkingen aan een groeiende wereldwijde markt.

Een gezellige en professionele partij.

ZoomWorks heeft onze veiligheidsinstructies op een duidelijk manier omgezet in video. Ze kwamen met een slimme opbouw, waardoor de video’s precies aansluiten op wat we willen laten zien aan onze medewerkers en aan onze bezoekers. Er is een mooie basis gelegd die we in de toekomst graag verder uitbreiden!

Bekijk ook...

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

2:29

BMN // ZoomWorks

Waardevolle data door interactiviteit én een veiligere werkomgeving.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...