x

Oxycom // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D video handleiding

Oxycom laat hun installaties wereldwijd installeren door onafhankelijke installateurs. Een goede begeleiding van de installatie is van groot belang. In plaats van het verhaal te communiceren via aan handleiding heeft Oxycom besloten deze te visualiseren. Via deze 3D animatie kan de kijker precies zien hoe en de IntrCooll ventilatiesysteem van Oxycom wordt geïnstalleerd.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Oxycom is sinds 2002 een wereldwijde leverancier van indirect en direct adiabiatische koelsystemen. Uiterst innovatieve ‘natuurlijke koelsystemen’. Met één helder doel: het reduceren van de wereldwijde ecologische footprint benodigd voor het koelen, ventileren en verwarmen.

Een mooi resultaat

We zijn erg blij met het eindresultaat! De combinatie tussen beeld en grafische elementen vinden we mooi gelukt. Zo kunnen we in beeld én in tekst ons product laten zien.

Bekijk ook...

06:17

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...