x
Thumbnail - Portfolio - Oxycom - Referentievideo - PNG

Oxycom // ZoomWorks

Geleverde dienst: Referentievideo

Oxycom wilde één van hun ventilatiesystemen promoten met behulp van video. In plaats van het verhaal te vertellen vanuit oxycom besloten we om op bezoek te gaan bij één van hun klanten, Bakkerij Holland. Via deze referentievideo kan de kijker precies zien hoe en waar het IntrCooll ventilatiesysteem van Oxycom wordt geïnstalleerd en voor gebruikt wordt door een echte klant.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Oxycom is sinds 2002 een wereldwijde leverancier van indirect en direct adiabiatische koelsystemen. Uiterst innovatieve ‘natuurlijke koelsystemen’. Met één helder doel: het reduceren van de wereldwijde ecologische footprint benodigd voor het koelen, ventileren en verwarmen.

Een mooi resultaat

We zijn erg blij met het eindresultaat! De combinatie tussen beeld en grafische elementen vinden we mooi gelukt. Zo kunnen we in beeld én in tekst ons product laten zien.

Bekijk ook...

2:36

AB Mauri // ZoomWorks

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

2:31

SPITS // ZoomWorks

Laat jouw klanten vertellen over jouw product of dienst, het werkt!

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...