x
Thumbnail - Pento - ZoomWorks - JPG

Pento // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve uitlegvideo

Pento kwam bij ZoomWorks met de wens een video te laten maken waarin wordt uitgelegd wie ze zijn en wat ze doen. Zowel aan volwassenen als aan kinderen en hun ouders. Omdat deze twee doelgroepen nogal verschillen van elkaar heeft ZoomWorks geadviseerd de video interactief te maken. Hierdoor kan de kijker aangeven of hij de video bekijkt als volwassene of als ouder met kind. Deze keuze bepaalt welke videobeelden de kijker te zien krijgt. Om het speels en aantrekkelijk te maken voor kinderen is het 2D karakter Noortje toegevoegd.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Pento is er voor iedereen die problemen heeft op het gebied van gehoor, taal en/of spraak. Pento onderzoekt, adviseert, behandelt en begeleidt mensen en de mensen in hun omgeving. Zowel kinderen als volwassenen kunnen terecht met vragen over gehoor en taal-spraakontwikkeling.

Een creatief bedrijf!

Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. ZoomWorks heeft hun expertise en creativiteit laten zien bij dit project.
Ze hebben ons goed geadviseerd over de mogelijkheden met interactiviteit, waardoor de kijker alleen maar informatie krijgt dat voor hem/haar relevant is.
En daar zijn we erg blij mee.

Bekijk ook...

1:54

Mastocytose // ZoomWorks

Leg complexe zaken op simpele en heldere wijze uit met behulp van een speelse 3D animatie.

05:54

Hartwig Medical Found. // ZoomWorks

Een kijkje achter de schermen geven en het proces helder uitleggen met een bedrijfsfilm.

02:08

Hoogsensitief InZicht // ZoomWorks

Breng op speelse en toegankelijke wijze jouw onderwerp onder de aandacht om bijvoorbeeld awareness te vergroten.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...