x
Thumbnail Politieacademie - ZoomWorks - JPEG

Politieacademie // ZoomWorks

Geleverde dienst: Getekende animatie

De Politieacademie wil een nieuwe manier van leren toepassen binnen hun onderwijs: het hybride leren. Om dit concept goed uit te legen vroegen ze ons om een animatie te maken. Het verhaal moest helder zijn, maar de vormgeving mocht wel richting de speelse kant. Wij zagen meteen mogelijkheden voor een tekenanimatie. Onze illustrator is namelijk erg goed in verschillende soorten situaties op een leuke en originele wijze uit te beelden. Dit heeft geleid tot een heldere, speelse tekenanimatie.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

De Politieacademie zorgt via onderwijs, onderzoek en kennis voor de versteviging en de vernieuwing van het vakmanschap van de politie. Vanuit tien locaties verspreid over Nederland dragen ze bij aan een veiliger Nederland door studenten op te leiden tot bekwame politiemensen. Ook doen ze onderzoek om het politievak, -onderwijs en de politieorganisatie te versterken en delen ze relevante inzichten en ervaringen met de politie en andere partners.

Helder, meedenkend, flexibel

De samenwerking met ZoomWorks was erg fijn. Tijdens de persoonlijke meetings hebben we goed kunnen brainstormen en ZoomWorks denkt echt mee. Mooi om te zien dat al deze input vertaald wordt naar een helder verhaal en een leuke vormgeving!

Bekijk ook...

00:57

Aevitae // ZoomWorks

Leg jouw visie op speelse wijze uit met behulp van een creatieve tekenanimatie.

02:08

Hoogsensitief InZicht // ZoomWorks

Breng op speelse en toegankelijke wijze jouw onderwerp onder de aandacht om bijvoorbeeld awareness te vergroten.

0:35

Drost Coatings // ZoomWorks

Laat op heldere en speelse wijze zien wat er speelt binnen jouw bedrijf.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...