x
Thumbnail - Portfolio - Polyplastic - Installatievideo - PNG

Polyplastic // ZoomWorks

Geleverde dienst: Instructievideo

Polyplastic wilde graag op een heldere manier uitleggen hoe je hun product Polyvision moet installeren. Ze hebben de materialen aangeleverd en er is een monteur naar onze studio gekomen, waar we een installatievideo hebben opgenomen. Stap voor stap laten we zien wat de kijker moet doen om het product succesvol te installeren. Op een glasheldere manier in een rustige omgeving.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Polyplastic is marktleider voor enkele en dubbele beglazing oplossingen. Een onafhankelijk familiebedrijf dat wereldwijd actief is. Ze bieden een unieke combinatie van zelf gegoten acrylaat panelen met een contactloze vervormingtechnologie. Met als resultaat een transparante lichtgewicht oplossing.

Een heldere en duidelijke video!

Wij zijn erg blij met het resultaat. Het is een heldere video geworden die het installatieproces duidelijk in beeld brengt en er ook nog eens mooi en strak uitziet!

Bekijk ook...

4:25

Oxycom // ZoomWorks

Instrueer door vanuit een krachtige videohandleiding alle instructies helder te communiceren.

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

Quooker // ZoomWorks

Maak het je doelgroep gemakkelijk en zorg daarnaast altijd voor de juiste videocontent met interactieve video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...