x
Poonawalla - Portfolio - ZoomWorks - JPG

Poonawalla // ZoomWorks

Geleverde dienst: Veiligheidsvideo

Poonawalla Science Park B.V. wilde graag een veiligheidsvideo. Waarom? Om de doelgroep bewust te maken van de veiligheidsinstructies en mogelijke situaties in het park. Zodat werkzaamheden zo vlot en veilig mogelijk kunnen verlopen, en ook een bezoek aan het terrein veilig verloopt. Wij adviseerden om de kijker aan het eind een aantal vragen te stellen. Zo kun je namelijk testen of de doelgroep de instructies heeft begrepen. Én kun je aantonen dat je aan jouw veiligheidsverplichtingen hebt voldaan.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Poonawalla Science Park B.V. verzorgt het vastgoedmanagement en het onderhoud & beheer van gebouwen, installaties en infrastructuur voor bedrijven en organisatie die op USPB gevestigd zijn. Door de vele nieuw- en verbouwprojecten hebben ze uitgebreide ervaring met verschillende veiligheidsklassen in combinatie met kwaliteits- en veiligheidseisen van bijzondere ruimten.

Een hele fijne partij!

We zijn erg blij met onze veiligheidsvideo én de weg er naartoe. ZoomWorks denkt met je mee en komt met slimme oplossingen, waardoor we nog meer uit onze video halen. Een fijne club om mee samen te werken!

Bekijk ook...

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

2:29

BMN // ZoomWorks

Waardevolle data door interactiviteit én een veiligere werkomgeving.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...