x
x

Stuur mij een demo en meer info

ZoomWorks - Thumbnail #VIRTUAL REALITY (2)

Port Of Rotterdam // ZoomWorks

Geleverde dienst: Virtual Reality Laten Maken

Een potentiële klant van Port of Rotterdam overwoog om hun fabriek te laten bouwen op een kavel op de Maasvlakte. Om de klant extra motivatie te geven voor de bouw ontstond de behoefte om deze fabriek alvast te visualiseren. Als een soort kijkje in de toekomst, door middel van virtual reality (VR).
Erik Schoonbeek
3D animator & Sound engineer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

Port of Rotterdam beheert, exploiteert en ontwikkelt de grootste haven van Europa. Ze zetten in op duurzaamheid, digitalisering en innovatie, om de haven en handelsstromen nog efficiënter te maken.

Dankzij ZoomWorks hebben we onze klanten een mooie ervaring kunnen aanbieden, en een kijkje in de toekomst kunnen geven. Bedankt!

Bekijk ook...

00:30

CBR // ZoomWorks

Breng theorie en praktijk dichter bij elkaar door middel van 3D animaties die dicht bij de werkelijkheid liggen.

6:46

Bremer Media & Events // ZoomWorks

Zorg voor een unieke ervaring met de kracht van een 360 graden video.

2:20

De Passerel // ZoomWorks

Geef jouw kijkers een beeld van een locatie of omgeving, en laat ze beslissen wat ze willen bekijken, met 360 graden video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...