x
Thumbnail Sika iSpace - ZoomWorks - JPG

Pulastic // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

Pulastic wilde graag een video voor hun nieuwe concept: iSpace Sports. Een concept waarbij het "oude gymlokaal" omgevormd wordt tot een nieuwe bewegingsruimte met als uitgangspunten: interactief, innovatief en duurzaam. Met de video wilden ze gemeenten triggeren en enthousiasmeren voor het nieuwe iSpace concept.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Pulastic ontwikkelt, produceert en installeert sportvloeren die elke andere vloer ver achter zich laten. Ze beschikken over kennis, kunde en jarenlange praktijkervaring. Sinds 1965 zijn ze de absolute nummer 1, door wereldwijd ruim 35 miljoen m² Pulastic sportvloeren te hebben geïnstalleerd in meer dan 50.000 accomodaties. Pulastic is onderdeel van Sika AG.

Heel prettige samenwerking!

Ik heb de laatste jaren veel video’s gemaakt met jullie. De samenwerking is prettig! Ik weet dat wij soms best kritisch kunnen zijn, maar hier wordt altijd goed op ingespeeld!

Bekijk ook...

2:36

AB Mauri // ZoomWorks

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

1:22

HYDAC // ZoomWorks

Een bedrijfsfilm die echte beelden combineert met verschillende grafische en tekstuele 3D animaties.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...