x
Thumbnail Sika Interactief Shades - ZoomWorks - PNG

Pulastic // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve productvideo

De sportvloeren van Pulastic laten elke andere vloer ver achter zich. Niet alleen qua techniek, maar ook op design, oftewel: art. Pulastic heeft dit doorvertaald naar een boek "THE ART OF PULASTIC" en een door ons gemaakt project mapping project. Wij van ZoomWorks stelden voor om deze gedachte verder door te trekken in de overige uitingen en het boek te verwerken tot een animatie. En hier interactiviteit aan toe te voegen, zodat de kijker zelf kan bepalen wat hij wil zien.
Daniëlle Dekker
Designer interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Ze weet alles van flowcharts, keuzes, formulieren, data, analyses etc.

Pulastic ontwikkelt, produceert en installeert sportvloeren die elke andere vloer ver achter zich laten. Ze beschikken over kennis, kunde en jarenlange praktijkervaring. Sinds 1965 zijn ze de absolute nummer 1, door wereldwijd ruim 35 miljoen m² Pulastic sportvloeren te hebben geïnstalleerd in meer dan 50.000 accomodaties. Pulastic is onderdeel van Sika AG.

Een enthousiast en betrokken bedrijf!

ZoomWorks denkt met je mee. Ze komen met ideeën en beschikken over een enthousiast team die deze ideeën ook waar kan maken. We hebben al voor verschillende projecten met ZoomWorks samen mogen werken en elke keer is het weer een succes.

 

Bekijk ook...

07:04

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

M&G Group // ZoomWorks

Til de veiligheid binnen jouw bedrijf naar een hoger niveau met een interactieve veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...