x
QTI Services - 360 graden video

QTI Services BV // ZoomWorks

Geleverde dienst: 360 graden video

QTI Services wilde graag een rondleiding van hun lab in Rotterdam in 360 graden. Zo kan de kijker vanaf zijn eigen locatie het nieuwe lab bekijken en een indruk krijgen. In een korte tijdsperiode heeft ZoomWorks deze video gefilmd en ge-edit, met als eindresultaat een rondleiding door het lab van QTI Services. Deze video is enkel een impressie van de gehele 360 graden video.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

QTI Services BV is een nieuw, onafhankelijk laboratorium, opgericht door Edwin van Twist. QTI staat voor Quality Testing & Inspection. Ze bieden dienstverlening met een hoofdletter en zijn gespecialiseerd in de ruwe producten voor de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie. Daarnaast analyseren ze used cooking oils en afvalstromen van dierlijke vetten voor ze verder verwerkt worden.

Bekijk ook...

6:46

Bremer Media & Events // ZoomWorks

Zorg voor een unieke ervaring met de kracht van een 360 graden video.

1:12

ZW // Virtual reality video

De kijker onderdompelen in jouw huisstijl.

3:09

Friends of the brands // ZoomWorks

Geef jouw kijker het gevoel alsof hij er écht is met een 360 graden video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...