x
Thumbnail - Portfolio - Quooker - ZoomWorks - PNG

Quooker // ZoomWorks

Geleverde dienst: Testimonial

Quooker was op zoek naar een efficiëntere en slimmere manier van werken m.b.t. het creëren van videoproducties. Met name het grote aantal installatievideo's en de snelle groei binnen het bedrijf zorgden voor flinke uitdagingen. Uiteindelijk kwamen ze uit bij ZoomWorks en dat was het begin van een succesvolle samenwerking! Een enorme batch aan 3D animaties (inmiddels 500 installatie- en servicevideo's), een interactieve tool en mooie reacties vanuit klanten én dealers!
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Quooker is een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot A-merk. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Producten zoals de Quooker Fusion en Flex zorgden voor een revolutie in de keuken en de drive om te blijven innoveren is constant aanwezig.

Wat ik zo leuk vind aan de samenwerking met ZoomWorks is dat ik merk dat zij ook heel erg gepassioneerd zijn en trots zijn op de video’s die we nu maken. Dat ze er ook wel echt vol voor gaan om ook het mooiste ervan te maken ook vanuit hun kant. Dat geeft natuurlijk een heel gaaf eindresultaat.

Bekijk ook...

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

02:11

BE-Combi // ZoomWorks

Laat de werking van jouw product op heldere wijze zien met behulp van een 3D animatie, waarbij je ieder aspect in details kunt laten zien.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...