x
x

Stuur mij een demo en meer info

Geleverde dienst: Testimonial

Quooker was op zoek naar een efficiëntere en slimmere manier van werken m.b.t. het creëren van videoproducties. Met name het grote aantal installatievideo's en de snelle groei binnen het bedrijf zorgden voor flinke uitdagingen. Uiteindelijk kwamen ze uit bij ZoomWorks en dat was het begin van een succesvolle samenwerking! Een enorme batch aan 3D animaties (inmiddels 500 installatie- en servicevideo's), een interactieve tool en mooie reacties vanuit klanten én dealers!

“Wat ik zo leuk vind aan de samenwerking met ZoomWorks is dat ik merk dat zij ook heel erg gepassioneerd zijn en trots zijn op de video’s die we nu maken. Dat ze er ook wel echt vol voor gaan om ook het mooiste ervan te maken ook vanuit hun kant. Dat geeft natuurlijk een heel gaaf eindresultaat.” – Irene

Quooker is een echt familiebedrijf dat is uitgegroeid tot A-merk. De Quooker was de allereerste kokendwaterkraan ter wereld. Producten zoals de Quooker Fusion en Flex zorgden voor een revolutie in de keuken en de drive om te blijven innoveren is constant aanwezig.

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

Quooker // ZoomWorks

Maak het je doelgroep gemakkelijk en zorg daarnaast altijd voor de juiste videocontent met interactieve video.

00:30

CBR // ZoomWorks

Breng theorie en praktijk dichter bij elkaar door middel van 3D animaties die dicht bij de werkelijkheid liggen.